Måste försöka bli lite piggare

Under vintern som varit har jag känt av att jag varit tröttare än vanligt. Kanske det kan bero på att det varit mörkt och inte så mycket sol att tala om, eller så har det bara varit att jag haft mycket att göra eller en kombination av båda. Jag har kikat lite på fitnessfrank.com, för att se om jag kan hitta några kosttillskott som kan ge mig ökad energi. Kan kanske vara så att jag behöver mer vitaminer. Som tur är så verkar det som sommaren är på full ingång med nu, så att man kan få lite mer sol och naturliga d-vitaminer.

Bra kosttillskott för olika ändamål

Jag har en morbror, som äter en del olika kosttillskott, som ger honom hjälp mot olika saker. Han föredrar naturliga hjälpmedel mot att äta mediciner. Bland annat äter han gärna nyponpulver mot sin smärta och ledvärk. Det är bra att det finns kosttillskott att tillgå som fungerar för olika saker. Dock ska man nog inte tänka bort vanliga mediciner helt, det beror nog på vad man lider av. 

Solen gör mig piggare

Jag vet ju att man blir pigg av solen, då det är d-vitaminer, men ser att på Kosttillskottguiden.nu finns det även bra tips om andra saker man kan äta för att få lite hjälp på traven. När man pluggar vill man ju vara pigg och inte genom att dricka energidryck eller så, utan det är bättre med naturliga tillskott.

23 May 2018